Hyödynnä Tampereen innovaatioseteli

 

Tampereen kaupunkiseudun / Tredean innovaatiosetelihaku on jälleen käynnissä. Kiinnostaa sinua hyödyntää digitaalisia palveluita asuntonne tai kiinteistönne ylläpidossa? Haluatko hyödyntää mahdollisuuden saada jopa 5 000 euron arvoisen digitaalisten palveluiden pilotointijakson kiinteistöönne?

Tarjoamme teille nyt ainutlaatuista mahdollisuutta olla edelläkävijä ja pilotoida uusinta, erityisesti esineiden internettiin kehitettyä langatonta Narrow Band (NB-IoT) teknologiaa, joka tulee kaupallisesti saataville vasta ensi vuonna. Olemme kehittäneet palvelua jo vuoden ajan yhdessä DNA:n kanssa ja tarjoamme nyt kahta pilotointimahdollisuutta:

Tämän vuoden aikana olemme tehneet kumppanuussopimukset Digita Oy:n (LORA) sekä Connected Finland Oy (Sigfox):n kanssa sekä integroineet LORA ja Sigfox teknologiat Talotohtoriin. Molemmat palvelut ovat välittömästi asiakkaidemme tilattavissa.

1) Narrow Band IoT teknologian pilotointi sisäilman painesuhteen valvontaan + asiantuntijan konsultointi, paketin arvo 5000€

2) Narrow Band IoT teknologian pilotointi vedenmittauksessa + asiantuntijan konsultointi, paketin arvo 5000€

Lisäksi tarjoamme kolmantena mahdollisuutena demonstroida langattomia LoRa ja SigFox teknologioita sisäilman olosuhdevalvontaan (lämpötia+ilman suhteellinen kosteus) + asiantuntijan konsultointi, paketin arvo 2000€

Mikäli olette kiinnostuneita omasta terveydestänne, sisäilman laadun mittaamisesta tai haluatte saada kiinteistönne mahdolliset vesivuodot tai vuotavat wc-istuimet nopeasti havaittua, kannattaa jättää hakemus. Samalla pääsette tutustumaan kuinka helppoa digitalisaation hyödyntäminen on tänä päivänä kiinteistön hoidossa ja ylläpidossa sekä saatte myös asiantuntijan neuvot ja ohjeet digitalisaatioon laajamittaisempaankin hyödyntämiseen.

Toimi nopeasti – haku päättyy 17.9.2017
Seteleitä ei myönnetä viime vuoden tapaan hakujärjestyksessä, vaan kaikki hakuaikana tehdyt hakemukset otetaan tasavertaisesti huomioon. Setelin saajat arvotaan hyväksyttävien hakemusten kesken hakuajan päättymisen jälkeen. Innovaatiosetelin suuruus voi olla 500 € – 5 000 €. Nyt seteleitä on suunniteltu jaettavaksi 270 000 euron arvosta.

Hakukriteereitä tarkennettu
Setelissä on toimialarajaus: toiminnan tulee liittyä teollisuuden uudistumiseen, älykkääseen liikkumiseen, terveys- ja hyvinvointiteknologiaan, esineiden internettiin tai älykkään kaupungin kehittämiseen. Innovaatiosetelin tulee tukea yrityksen kasvua ja/tai kansainvälistymistä ja luoda uutta liiketoimintaa. Hakijalla on oltava kotipaikka tai toimipiste Tampereen kaupunkiseudulla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Orivesi).
Lue lisää: Innovaatioseteli

Mikäli sinua kinnostaa hakemuksen jättäminen, ota yhteyttä niin tehdään yhdessä setelihakemus, jolla saat setelistä parhaan hyödyn irti. Tähän arvontaan kannattaa osallistua!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *