Talotohtorilla kokonaisen kaupunginosan älykäs hallinta

 

Enermix sai kutsun osallistua Tampereen kaupungin järjestämään Kipinä-hankkeeseen, jossa pääsemme pitämään 3 minuutin hissipuheen Talotohtori kiinteistöjen hallintajärjestelmän hyödyistä. Esityksemme liittyy kaupungin asettamaan haasteeseen rakentaa Hiedanrannan uudesta kaupunginosasta älykäs ja energiatehokas. Talotohtori mahdollistaa ei pelkästään yksittäisten kiinteistöjen vaan myös kokonaisten kaupunginosien älykkään hallinnan keskitetysti yhden pilvipalvelun kautta.

Tilaisuus on 15.2 valtuustosalissa ja se on avoin yleisölle. Kutsunkin kaikki aiheesta kiinnostuneet tilaisuuteen oppimaan ja näkemään mitä kaikkea Talotohtori-palvelut voivat tarjota kiinteistöjen älykkäälle hallinnalle, varsinkin isossa mittakaavassa.

Tilaisuudessa on myös 11 muuta innovatiivista hissipuhetta, jotka kaikki liittyvät Tampere Smart City ekosysteemiin. Kaikki puheet pidetään yhteen menoon ilman taukoja eli tiedossa on 36 minuuttia aikamoista tykitystä, jonka jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen.

Tilaisuuteen mahtuu n. 100 osallistujaa, joten kannattaa toimia nopeasti!
Ilmoittautuminen ja hissipuheen pitävät yritykset:
http://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/tietoa-tampereesta/digitaalisten-palvelujen-kehittaminen/kipina.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *