Talotohtorilla IoT ratkaisut keskitetysti hallintaan

 

Tervetuloa ensi viikolla TAMK:n IoT seminaariin kuulemaan miten Talotohtori IoT palveluilla saat helposti kiinteistöt, lämmitys ja ilmastointilaitteet ja lämpöpumput etähallintaan ja älykkääseen ohjaukseen, joka optimoi kiinteistön energiankäytön. Talotohtorilla saat varmistettua sisäilman laadun ja olosuhteiden pysyvyyden. Talotohtori mittaa ja raportoi energian käytön. Talotohtori mittaa vedenkulutukset vesimittareista reaaliajassa ja ilmoittaa pienistäkin vuodoista välittömästi.

Ja kaikki tämä yhdestä pilvipalvelusta, vaikka sadalle kiinteistölle, voiko olla enää helpompaa?

Aika: torstai 30.3.2017
Auditorio D1-02 13.00 – 13.30
Talotohtorilla IoT ratkaisut keskitetysti hallintaan Janne Heinonen, Enermix Oy

Ilmoittaudu heti:
http://www.tamk.fi/-/iot-seminaari-ja-messut 

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *